Geacht NHV de Voornlid,

Met dit schrijven willen we je op de hoogte brengen van een aantal ontwikkelingen bij de NHV De Voorn die mogelijk gevolgen kunnen hebben voor het voortbestaan van de vereniging. We willen je daarom met klem verzoeken deze brief aandachtig door te lezen, te delen met andere leden die we wellicht niet hebben kunnen bereiken.

We hebben een nieuw bestuur nodig, het interim-bestuur wat nu nog uit vier bestuursleden bestaat heeft besloten om alle bestuursfunctie vacant te stellen. De reden hiervoor is dat we op dit moment en in deze vorm onvoldoende mogelijkheden zien, om bestuurlijk zo verder te gaan en eventuele activiteiten te organiseren die aansluiten bij de wensen van de leden.

Om het tij te keren is er om te beginnen een nieuw bestuur nodig. Een bestuur met een frisse blik gericht op de toekomst. Een nieuw bestuur dat bestaat uit mensen met voldoende kwaliteiten op verschillende vlakken, maar ook mensen die echt tijd willen en kunnen besteden aan NHV de Voorn. Daarnaast is er een groep vrijwilligers nodig die samen met het bestuur de schouders eronder zetten en meedenken over uitvoering van taken die bij een vereniging als NHV de Voorn horen.

Wat betekent dit concreet voor de dagelijkse gang van zaken bij NHV de Voorn, het huidige interim-bestuur gaat tijdelijk verder en dat wil zeggen dat we bestaande zaken zullen uitvoeren en afhandelen. Echter zullen we geen nieuwe activiteiten opstarten. We zullen er wel alles aan doen om het 100-jarig jubileum van de vereniging door te laten gaan.

De volgende bestuursfuncties zijn beschikbaar: Voorzitter, Penningmeester, Secretaris, Vis- en waterbestand beheer, Leden administratie, Hoofdcontroleur, Werk commissie, Wedstrijd commissie en algemeen bestuurslid.

Denk jij die rol te kunnen vervullen of ken je mensen die zich op bestuursniveau willen inzetten laat het dan weten. We zijn graag bereid om geïnteresseerde alles te vertellen over het bestuur en samen te kijken of een bestuursfunctie iets voor je is.

Dus als je je geroepen voelt om deel uit te maken van het nieuwe bestuur om de vereniging weer nieuw leven in te blazen meld je dan aan op onderstaand e-mailadres.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zal een ingelaste ledenvergadering gepland worden waar we ons besluit nogmaals toelichten en is er ruimte om vragen te stellen. Ook zijn we benieuwd of er zich mensen beschikbaar willen stellen voor het bestuur of als vrijwilliger. Mocht het zo zijn dat er zich niemand kandidaat stelt voor het bestuur dan moeten we ons gaan afvragen met zijn allen of deze vereniging nog wel een toekomst heeft.

Gezien het belang van deze ledenvergadering hopenwij zoveel mogelijk leden te verwelkomen.

De Algemene Leden vergadering zal woensdag 14 december 2022, om 20:00 uur, worden gehouden bij:

Grand Café Lindenholt (voorheen Het Zwaantje). Het adres is Sint Agnetenweg 77, 6545AV Nijmegen. Inloop vanaf 19.00 uur, start vergadering 20.00 uur.

 

Hartelijke groet het interim-bestuur.